Από το παράθυρο Νο 270 χιλιάδες

~ Το έχω ξαναγράψει και δεν με πιστεύετε, κάποιοι σ’ αυτή τη χώρα ζούνε σε παράλληλο διάστημα. 270 χιλιάδες ευρώ είναι οι ετήσιες απολαβές της διευθύνουσας συμβούλου του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Αποκρατικοποιημένα ή κρατικοποιημένα είναι τα ευρώ που παίρνει; Να αποκρατικοποιηθεί άμεσα ή τύπισσα που το παίζει και δημόσιος υπάλληλος.

~ Ποιοί 36 και 42, ελάτε στο σαλόνι μου, 56 υπό τη σκιά του καναπέ κι όποιος δεν με πιστεύει είναι ευπρόσδεκτος να έρθει για σάουνα.

Ovi_greece_0717_008a.gif~ Η καινούργια παράγκα που στήνεται στα ΜΜΕ έχει τα ίδια αρχιτεκτονικά σχέδια και τον ίδιο μηχανικό με αυτήν του ποδοσφαίρου; Να ρωτήσετε σας παρακαλώ, τον αντιδήμαρχο Πειραιά.

~ Μπαγάσες ρασοφόροι.

~ Ένας λαός που εχει την Χριστοπαναγία και τα καντήλια στην άκρη της γλώσσας, ενοχλήθηκε με τον μπαγάσα τον θεό του Άσιμου. Ήμαρτον!

~ Έρχεται στην Ελλάδα ο Ολάντ για διακοπές. Να τον δω με μαγιό στη Μύκονο και μακροβούτια με τον Σπαλιάρα κι ας πεθάνω.

~ Κύμα καύσωνα και στη Βουλγαρία. Εδώ είναι βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε.

~ Ο Ερντογάν κατηγόρησε το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης ότι τάσσεται με το μέρος των «τρομοκρατών» γιατί ζητάει …αδέσμευτη δικαιοσύνη.

~ Λύση για το χρέος μέχρι τον Νοέμβριο απαιτεί η Λαγκάρντ από το Βερολίνο. Στην ουρά, μην παίρνουμε κι αέρα, εμείς προηγούμαστε, το ζητάμε από το 2009.

~ Συγνώμη δηλαδή, αλλά με αυτές τις 270 χιλιάδες που παίρνει η κυρία σύμβουλος γιατί δεν αγοράζει καμιά από τις φαλιρισμένες επιχειρήσεις του κράτους να κάνει και σεφτέ;

~ Τζιχαντιστής σχεδίαζε επίθεση με μαχαίρι κατά τουριστών στη Μαγιόρκα. Είχε πάει για διακοπές και πήρε και δουλειά από το σπίτι μαζί του ο ηλίθιος.

~ Οι ψεκασμένοι του ΑΝΕΛ κατηγορήσαν το ΠΑΣΟΚ για …μετάλλαξη!

~ «Χρειάζεται ένα νέο συμβόλαιο με τον λαό», είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης. Άσε μεγάλε, το τελευταίο συμβόλαιο με τον λαό το υπέγραψε ο Τσοχατζόπουλος κι ακόμα πληρώνουμε τους τόκους.

~Ρε τους μπαγάσες τους παππάδες.

~ Τώρα που μαζεύουν τα σκουπίδια να προσέξουν μην πάρουν κατά λάθος και τον Κυριάκο από την Πειραιώς.

~ Κλάους Ρέγκλινγκ: «Δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί 4ο πρόγραμμα για την Ελλάδα». Αυτός στο τέταρτο βρίσκεται ακόμα;

~ Έξοδο στις αγορές και από τα μνημόνια βλέπει ο Τσίπρας για το 2018. Μάλλον χρειάζεται καινούργια γυαλιά.

~ Ρε τον μπαγάσα τον αρχιεπίσκοπο.

~ «Το κόμμα του κ. Τσίπρα προεκλογικά είχε υποσχεθεί ότι θα καταργούσε τα προνόμια των εφοπλιστών. Η κυβέρνηση δεν το έκανε για τους δικούς της λόγους.» Δήλωσε σε συνέντευξη ο Σόιμπλε και κανένας δεν του είπε ότι η κυβέρνηση δεν ανακατεύεται στα ποδοσφαιρικά θέματα, αυτά είναι θέματα Βαρδινογιάννη Μαρινάκη.

~ Τι μέτρα θέλει να πάρουμε το ΔΝΤ για τον καύσωνα; Δεν μπορεί να τους ξέφυγε αυτό.

~ Ο Βενιζέλος μίλησε για «Προοδευτικό Κέντρο» και όχι Κεντροαριστερά. Μωρέ για ΝΔ ήθελε να μιλήσει αλλά δεν ήξερε πώς να το πει με τόσους ανδρεϊκούς εκεί μέσα. Θα τον παίρνανε με τα πάμπερς.

~ Kαι μην ξεχάσετε να κατεβάσετε το καινούργιο τεύχος του ArsOvi για τα καλοκαιρινά βιβλία, εδώ!

Δημήτρης Α.

Σχολιάστε