Οι Βιβλιοθέσεις του Ovi

Σήμερα το Ovi ανοίγει άλλη μια πόρτα του, αυτή των βιβλίων. Το Ovi Βιβλιοθέσεις. Μια καινούργια πόρτα αφιερωμένη στα βιβλία, στους συγγράφεις και στις εκδόσεις γενικότερα. Μια πόρτα πιστή  στο γενικότερο πνεύμα του Ovi που απαιτεί αδέσμευτη, καθαρή άποψη ακόμα και για θέματα που για κάποιους θεωρούνται ταμπού.

ovi_greece_1116_035a

Πριν συνεχίσω να επαναλάβω κάτι που …δυστυχώς έχει χρειαστεί να επαναλάβω πολλές φορές. Το Ovi δεν έχει μυστήριους χρηματοδότες, ή μυστήριες ατζέντες και σκοπούς. Είναι αυτό ακριβώς που βλέπετε και τίποτα περισσότερο η λιγότερο, τουλάχιστον σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους σκοπούς του. Το Αγγλόφωνο Ovi είναι ήδη στον 13ο χρόνο του, έχει ένα κοινό που μετράει σε δεκάδες χιλιάδες καθημερινά και από την πρώτη του μέρα ήταν έργο εθελοντισμού και με πολύ προσωπικό μεράκι από την ομάδα που το φροντίζει καθημερινά. Και ότι βγαίνει από όλα τα κομμάτια του Ovi, είτε πρόκειται για το Ovi project ή τις εκδόσεις Ovi, όλα είναι τελείως δωρεάν για το κοινό του.

Αυτή η υπενθύμιση μπορεί να εξυπηρετήσει σαν κάτι ακόμα, σαν κάλεσμα. Όλοι μπορείτε να συμμετάσχετε στο Ovi και σε όλους τους τομείς του Ovi είτε πρόκειται για άποψη, για κριτική, για προσωπική σκέψη, φωτογραφία, για ζωγραφική, για ένα ποίημα ή ένα διήγημα. Το Ovi λειτουργεί 13 χρόνια τώρα σαν πόρτα προς άπειρες πιθανότητες.

Έτσι λοιπόν μετά το Ovi Keyboard Movies που ασχολείται αποκλειστικά με ότι έχει να κάνει με την οθόνη, με έμφαση στις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές, τώρα ανοίγουμε και την πόρτα του Ovi Βιβλιοθέσεις το οποίο θα ασχολείται αποκλειστικά με ότι έχει να κάνει με το βιβλίο και τις εκδόσεις σε όποια μορφή και αν υπάρχουν ή εκδίδονται.

Αυτό που μένει τώρα είναι να επισκεφτείτε τη καινούργια μας …πόρτα, ΕΔΩ!

Θάνος Καλαμίδας

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s